Головна  →  Анонси подій  →  24 квітня 2019

8 травня відбудеться шикування учасників XXІХ Всеукраїнського збору-походу «Козацькими шляхами»

8 травня відбудеться шикування учасників XXІХ Всеукраїнського збору-походу «Козацькими шляхами»

8 травня о 9:00 на центральній площі парку культури та відпочинку «Перемога» Дніпровського району відбудеться урочисте шикування учасників XXІХ традиційного Всеукраїнського збору-походу волонтерських загонів та молодіжних громадських організацій «Козацькими шляхами» під гаслом: «Час нових відкриттів». Збір-похід організовано Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Національна Організація Скаутів України» та Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Метою заходу за традицією є виховання патріотизму у дітей та молоді, популяризація безпеки життєдіяльності, пропаганда здорового способу життя у молодіжному середовищі, підтримка волонтерського руху, творчий, інтелектуальний, духовний та фізичного розвиток молодих українців.

А саме цього року кожен учасник «помандрує» у часі та буде досліджувати цікаві факти з історії України, більше дізнається про життя та творчість видатних особистостей.

Таборування триватиме до 12 травня та проходитиме у с. Виграїв, Корсунь-Шевченківського р-ну, Черкаської обл. Учасниками збору-походу стануть понад 1000 представників скаутських організацій, делегатів від дитячих та молодіжних громадських організацій, а також організовані групи шкіл, ВНЗ, загони волонтерів.

Окрім киян, до заходу приєднаються представники з усіх куточків України. Також у таборуванні візьмуть участь делегації з інших країни світу.

У старті збору-походу візьмуть участь начальник Служби у справах дітей та сім’ї м. Києва В. Танцюра, заступник директора Департаменту захисту дітей та усиновлення Міністерства соціальної політики України В. Вовк.

За інформацією kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку