КМДА Київська міська державна адміністрація


24 квітня 2019

Петро Онофрійчук провів прийом юридичних осіб та поспілкувався з відвідувачами у районному ЦНАП

Петро Онофрійчук провів прийом юридичних осіб та поспілкувався з відвідувачами у районному ЦНАП

Сьогодні очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук провів особистий прийом юридичних осіб. З відвідувачами Петро Васильович поспілкувався у приміщені Дніпровської райдержадміністрації (б-р Праці, 1/1). На прийом завітали члени громадської організації з питаннями щодо розміщення пам’ятника «Мати з дитиною» у мікрорайоні Березняки, а також щодо проведення святкових заходів з нагоди 50-річчя району.

Заявникам були надані відповідні роз’яснення щодо порушених питань. Також Петро Васильович надав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації оперативно вирішити озвучені питання або надати можливу, враховуючи повноваження, допомогу у їх вирішенні.

Цього ж дня, з метою моніторингу організації та надання адміністративних та дозвільних послуг в районі, Петро Васильович здійснив виїзд у Центр надання адміністративних послуг (Харківське шосе, 18). Там протягом години він спілкувався з відвідувачами та працівниками Центру, перевірив роботу секторів, обговорив проблемні питання задля подальшого удосконалення процесу надання адміністративних послуг мешканцям.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.