Головна  →  Новини  →  26 квітня 2019

Біля озера Радунка відбувся черговий святковий концерт до 50-річчя Дніпровського району

Біля озера Радунка відбувся черговий святковий концерт до 50-річчя Дніпровського району

Триває своєрідний концертний «марафон» до 50-річчя Дніпровського району.

25 квітня черговий святковий концерт відбувся на озері Радунка (вул. Райдужна, 25А). На майданчику зібралося чимало мешканців мікрорайону, представників ветеранських та громадський організацій, молоде покоління.

Всіх присутніх зі 50-ти річним ювілеєм Дніпровського району привітали депутат Київради Вадим Васильчук, очільник Дніпровської райдержадміністрації Петро Онофрійчук, голова Громадської організації інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій у Дніпровському районі Михайло Мазовер та голова Громадської ради веретанів Воскресенки Тетяна Шматко.

Петро Васильович привітав всіх зі святом, побажав, щоб у подальшому на нашій землі були мир та злагода, а життя кожного мешканця району було гідним та самодостатнім. Також очільник району побажав всім мешканцям району добра, благополуччя, здоров’я та щастя.

З нагоди 50-річчя району Петро Васильович відзначив Подяками райдержадміністрації дніпровчан за вагомий внесок у розвиток Дніпровського району та активну громадську діяльність.

Програма святкового заходу була досить насиченою та різноманітною. Гарний настрій створювали Народний художній колектив-ансамбль танцю «Мрія», хор Дарницького району університету третього покоління «Вересневе намисто», ансамбль «Діти війни».

Любителі інтелектуальних ігор змагалися за звання найкращого у святковому шаховому турнірі клубу «Бригантина». Переможцю турніру очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук вручив пам’ятний годинник «50-років Дніпровському району».

Для прихильників рукотворного мистецтва була представлена виставка «Рукоділля-вишиванки» майстрині Галини Кокоєвої. За майстерність та з нагоди 50-річчя району Петро Онофрійчук вручив Галині Олександрівні пам’ятний ювілейний годинник.

Для малечі також були підготовлені розваги: дітлахи спробували свої сили у мотузковому парку, а також із задоволенням взяли участь у майстер-класі Віктора Московського «Чудо своїми руками-Орігамі».

Бажаючі могли посмакувати смачним духмяним кулішем, який підготувала команда депутата Київради Вадима Васильчука.

Наприкінці свята всі із захопленням спостерігали за феєричним дійством фаєр-шоу.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку