КМДА Київська міська державна адміністрація


18 травня 2019

Учні 7-11 класів запрошуються до участі у профорієнтаційному форумі «ПроПрофесії»

Учні 7-11 класів запрошуються до участі у профорієнтаційному форумі «ПроПрофесії»

18 травня відбудеться масштабний профорієнтаційний форум «ProProfesii Weekend». Захід, який організовує Київський молодіжний центр,  проходитиме з 10.00 до 16.00 за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, б.57/3, Київський планетарій.

Під час заходу відбудуться лекції психологів, коучів, кар’єрних консультантів та успішних професіоналів – представників певної справи. Вони ознайомлять молодь, батьків та педагогів із методикою пошуку майбутньої професії та визначення персональних схильностей. Також на учасників чекає огляд ринку праці, аналіз перспектив і можливостей самореалізації у сучасних реаліях.

Паралельно з лекційною частиною відбуватимуться індивідуальні та групові профорієнтаційні консультації з психологами та кар’єрними коучами. Гості матимуть нагоду пройти профорієнтаційний тест та отримати консультації стосовно самоідентифікації, методів визначення власних здібностей та вподобань, а також способів пошуку себе на ринку праці.

Школярі і студенти зможуть особисто поспілкуватись з роботодавцями та представниками новітніх професій в рамках роботи виставки вакансій.

Організатори запрошують учнів 7-11 класів, вчителів та батьків, а також студентів.

Участь у заході безкоштовна.

Попередня реєстрація обов’язкова та здійснюється з посиланням.  https://docs.google.com/forms/d/1u1t8vFg_u9paqocOP-rbMpITUK0Ai-pqP78CTyiwtGo/viewform?edit_requested=true

Організатор - Київський молодіжний центр.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами: kyc.org.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.