КМДА Київська міська державна адміністрація


4 травня 2019

Відбулася панахида за загиблими воїнами Антитерористичної операції

Відбулася панахида за загиблими воїнами Антитерористичної операції

Сьогодні, 04 травня, на території Лісового кладовища відбулася панахида за загиблими воїнами Антитерористичної операції на сході України. В заході взяли участь голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук, заступник голови Алла Загородня, начальник управління КМДА з питань взаємодії з правоохоронними органами по забезпеченню правопорядка та муніціпальної безпеки Олег Куявський, представники Київської міської спілки ветеранів АТО Деснянського району, Ради ветеранів АТО Дніпровського району, Громадської ради при Деснянській райдержадміністрації, Ради ветеранів міста Києва, КБУ "Київській міській центр допомоги учасникам АТО", Громадського формування "Муніципальна варта", Комунального підприємства "Муніципальна охорона", Громадської організації " Застава", ветерани, учасники бойових дій, вдови та рідні загиблих учасників АТО. Під час вшанування світлої пам’яті Героїв України, полеглих під час захисту кордонів на сході країни, відбулась церемонія покладання квітів до їх могил.

Петро Онофрійчук звернувся до присутніх, наголосивши на тому, що ми повинні пам’ятати про великий Подвиг людей, які ціною власного життя виборювали, і сьогодні, на превеликий жаль, зі зброєю у руках і втратами виборюють незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої країни.

Після поминального богослужіння за воїнами, які полягли під час проведення Антитерористичної операції на сході країни, загиблих вшанували хвилиною мовчання.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.