КМДА Київська міська державна адміністрація


7 травня 2019

Сьогодні привітали ветеранів війни та АТО, які знаходяться на лікуванні в реабілітаційному центрі

Сьогодні привітали ветеранів війни та АТО, які знаходяться на лікуванні в реабілітаційному центрі

7 травня з нагоди відзначення 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у відділені Київської міської клінічної лікарні №11 Дніпровського району (вул. Рогозівська, 6)  відбувся святковий захід. Привітати ветеранів Другої світової війни, дітей війни, а також воїнів АТО завітали керівництво Дніпровського району на чолі з головою райдержадміністрації Петром Онофрійчуком, члени районної організації інвалідів війни Збройних сил та учасників бойових дій Дніпровського району, організації ветеранів України Дніпровського району та районної спілки ветеранів АТО.

«Шановні ветерани, учасники визвольних рухів та антитерористичної операції, прийміть наші щирі привітання з нагоди 74-ї річниці з Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Скільки б не минуло часу, а День Перемоги, у нашого народу,  завжди буде світлим днем зі сльозами на очах.

Впродовж багатьох століть українські землі перебували під владою іноземних держав, які намагалися викорінити самобутність нашого народу. Українці не раз страждали від насильницької асиміляції, але ніколи не переставали боротися за свою свободу. Тому не дивно, що нащадки завжди пам’ятатимуть героїв, які виступали проти поневолювачів і до останньої хвилини життя залишалися вірними синами України.

Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю героїв, які захистили нас в 20-му сторіччі, добровольців та бійців Збройних Сил України, які загинули на Східному кордоні вже у наш час, всіх, хто загинув у боротьбі з ненависним ворогом, захищаючи рідну землю. Віддаємо глибоку шану кожному з Вас, адже ви боролися за Вільну та Соборну Україну», - звернувся Петро Онофрійчук.

Висловити подяку героям завітали вихованці Центру дитячо-юнацької творчості Дніпровського району столиці: народний художній колектив ансамблю танцю «Сувенір», народний художній колектив театр хореографічних мініатюр «Цвіт папороті» та вокалістка Світлана Шевченко.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.