КМДА Київська міська державна адміністрація


11 травня 2019

На Микільській Слобідці відзначили 50-річчя Дніпровського району

На Микільській Слобідці відзначили 50-річчя Дніпровського району

Сьогодні в мікрорайоні Микільська Слобідка відбувся святковий концерт з нагоди відзначення 50-річчя Дніпровського району. Святковий концерт відбувся в Школі джазового та естрадного мистецтва (вул. Челябінська, 7В).

Запрошених на свято привітали очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук, заступник Київської міської організації ветеранів України Олександр Соловей, директор Школи джазового та естрадного мистецтва Петро Полтарєв, представники ветеранських та громадських організацій району

Віршоване привітання до 50-річчя утворення Дніпровського району столиці пролунало від ветерана праці Ольги Знаменської.

З нагоди 50-річчя району Петро Васильович відзначив Подяками райдержадміністрації дніпровчан за вагомий внесок у розвиток Дніпровського району та активну громадську діяльність.

В своєму звернені Петро Онофрійчук побажав всім мешканцям району добра, благополуччя, здоров’я та щастя.

Святкова програма заходу була насиченою та різноманітною. Святковий настрій створювали виступи вихованців Школи джазового та естрадного мистецтва: Федора Скляренка – фіналіста національного відбору «Junior Eurovision» (викладач Оксана Кульчицька), Олександра Кулика - лауреата всеукраїнських конкурсів (викладач Наталія Безенкова), Ольги Пригунової - лауреата всеукраїнських конкурсів, учениці 8 класу (викладач Тетяна Келебай), лауреата міжнародних та всеукраїнських конкурсів ансамбль «Крила» (керівник Тетяна Кобзар), лауреата всеукраїнських конкурсів вокальний ансамбль «Нотки» (викладач Оксана Кульчицька).

Присутні гості насолодилися романсами та віршованими привітаннями у виконані члена Міжнародної асоціації письменників України Аліси Кузьменко-Водовозової, та лауреата літературної премії «Золота гілка каштану» Володимира Іль’яшенка.

На завершення святкового вечора Петро Васильович нагадав присутнім, що 25 та 26 травня в Парку культури та відпочинку «Перемога» відбудеться святковий концерт до 50-річчя Дніпровського району та запросив їх.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.