КМДА Київська міська державна адміністрація


15 травня 2019

На Березняках відбувся святковий концерт до 50-річчя Дніпровського району

На Березняках відбувся святковий концерт до 50-річчя Дніпровського району

15 травня для мешканців мікрорайону Березняки, в парковій зоні біля озера Тельбін, провели святковий концерт. Захід організовано Дніпровською райдержадміністрацією в рамках до відзначення 50-річного ювілею Дніпровського району.

До урочистої зустрічі долучилися очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук, депутат Київради Олесь Маляревич, заступник голови райдержадміністрації Алла Загородня, директор Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району м. Києва Людмила Рудковська, представники громадських та ветеранських організацій району, а також мешканці району.

Свято розпочалося виступом народного художнього колективу Театру хореографічних мініатюр «Цвіт папороті» Центру дитячо-юнацької творчості Дніпровського району (художній керівник Валентина Дворко та Володимир Божок).

«50 років – це не просто свято, це здобутки всіх ранішніх років. Це наша з вами історія та сьогодення. Нехай в подальшому на нашій землі панує мир та злагода, а життя кожного з вас буде гідним та самодостатнім», - звернувся Петро Онофрічук.

Під час офіційної частини свята Петро Васильович відзначив Подяками Дніпровської РДА дніпровчан за вагомий внесок у розвиток Дніпровського району та активну громадську діяльність.

Впродовж заходу присутні насолоджувалися виступами хорів «Березничанка» та «Вербиченька» Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району, Дитячої спортивно-танцювальної школи «Фенікс» (художній керівник Аліна Гречкосій).

Нікого не залишили байдужим вокально-ліричні виступи Тетяни Тоцької, Тетяни Савицької, Віктора Лисенка, Федора Мельниченка та учениці навчально-виховного комплексу №209 «Сузір’я» Єви Пахалюк.

Петро Васильович нагадав присутнім, що 25 та 26 травня в Парку культури та відпочинку «Перемога» відбудеться святковий концерт до 50-річчя Дніпровського району та запросив їх.

Довідково.

Відповідно до Указу Президії Верховної Ради УРСР 23 травня 1969 року було створено Дніпровський район м. Києва.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.