Головна  →  Новини  →  22 травня 2019

Мешканці Соцмістечка долучилися до святкування 50-річчя Дніпровського району

Мешканці Соцмістечка долучилися до святкування 50-річчя Дніпровського району

22 травня в мікрорайоні Соцмісто відбувся святковий концерт з нагоди відзначення 50-річнорго ювілею Дніпровського району. Цього разу святкова зустріч відбувалася в приміщені кінотеатру «Дніпро» (просп. Ю. Гагаріна, 7). Захід організовано Дніпровською районною в м. Києві державною адміністрацією.

До святощів долучилися з голова Дніпровського району Петро Онофрійчук, керівництво Дніпровської райдержадміністрації, представники громадських та ветеранських організацій району, а також мешканці району.

Впродовж офіційної частини свята Петро Васильович відзначив Подяками Дніпровської РДА дніпровчан за вагомий внесок у розвиток Дніпровського району та активну громадську діяльність.

В своєму звернені Петро Онофрійчук побажав присутнім достатку, добра, довголіття та здоров’я.

Святкова програма заходу була насиченою та різноманітною. Запрошені гості насолоджувалися виступами зразкового художнього колективу «Гармонія», художніх та творчих колективів навчально-виховного комплексу №176 ім. Мігеля де Сервантеса  (просп. Ю. Гагаріна, 11), бандуриста Данила Мельника.

Нікого не залишили байдужим ліричні пісні у виконанні тріо «Черемшина».

На завершення святкового вечора Петро Васильович нагадав присутнім, що 25 та 26 травня в Парку культури та відпочинку «Перемога» відбудеться святковий концерт до 50-річчя Дніпровського району та запросив їх.

Довідково.

Відповідно до Указу Президії Верховної Ради УРСР 23 травня 1969 року було створено Дніпровський район м. Києва.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку