КМДА Київська міська державна адміністрація


31 травня 2019

Привітання голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука зі святом Останнього дзвоника

Привітання голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука зі святом  Останнього  дзвоника

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки! Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника! Малечі він сповістить про те, що настала чудова пора - літні канікули. Хочу побажати, щоб вони були незабутні, веселі, цікаві та сповнені яскравих вражень. Тож бажаю Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Для Вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Позаду залишаються шкільні роки – щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами рідної країни! Бажаю Вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх Ваших мрій.

Велика шана і подяка освітянам за Вашу самовіддану працю, турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Ви своєю любов'ю та невтомною працею допомагали підростаючому поколінню пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

З повагою

Голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації -  Петро Онофрійчук



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.