КМДА Київська міська державна адміністрація


23 липня 2019

На виїзному прийомі очільника району Петра Онофрійчука вирішували питання житлово-комунальної та соціальної сфер

На виїзному прийомі очільника району Петра Онофрійчука вирішували питання житлово-комунальної та соціальної сфер

22 липня голова Дніпровської райдержадміністрації Петро Онофрійчук провів черговий виїзний прийом громадян. Цього разу він проходив у приміщенні житлово-експлуатаційної дільниці № 407 (вул. Шумського, 6-б). Мешканці району мали змогу особисто поспілкуватись з очільником району та керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, поставити питання та отримати кваліфіковані відповіді.

Основні проблеми, з якими звернулись заявники, стосувались житлово-комунальної сфери: ремонт покрівлі та каналізації у будинку, асфальтування прибудинкової території та ремонт вхідної групи, заміна освітлення у під’їзді та отримання ордерів на житлові приміщення мешканців гуртожитку. Також на особистому прийомі обговорювалися й питання соціальної сфери, зокрема, надання субсидії.  

Петро Онофрійчук уважно вислухав кожного заявника та дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації оперативно вирішити озвучені питання або надання можливу, враховуючи повноваження, допомогу у їх вирішенні.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за інформацією відділу роботи із зверненнями громадян



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.