Головна  →  Новини  →  1 серпня 2019

Відбулося перше засідання Комітету Громадської ради з питань охорони громадського порядку

Відбулося перше засідання Комітету Громадської ради з питань охорони громадського порядку

31 липня у Дніпровському районі на базі бібліотеки "Оціум" відбулося перше засідання Комітету Громадської ради з питань охорони громадського порядку, мобілізаційної та оборонної роботи, захисту прав вимушено-переселених осіб та учасників ООС (АТО) на тему: «Взаємодія патрульної поліції м. Києва з громадою Дніпровського району міста Києва». Захід пройшов за ініціативи Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державної адміністрації та патрульної поліції міста Києва.

Під час заходу відбулося знайомство, та обговорення проекту «Community Policing». Інспектори відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у місті Києві старший лейтенант поліції Багаліка С.С., старший лейтенант поліції Занюк Л.Б., старший лейтенант поліції Міхеев М.С. відповідали на питання членів комітету щодо повноважень патрульної поліції.

Громадська ради при Дніпровській райдержадміністрації планує, і в подальшому, проводити подібні зустрічі. Друге засідання заплановано на наступному тижні.

Довідково.

Community Policing – це постійна взаємодія поліції з населення та місцевою владою заради спільного безпечного простору, яка побудована на принципах постійної комунікації, де:

- поліція та місцева громада відчувають спільну відповідальність за безпеку;

- поліція реагує на місцеві потреби й вимоги, які визначає громада;

- взаємодія і комунікація між населенням і поліцією є ефективною і приносить результати;

- застосовується індивідуальний підхід до вирішення місцевих проблем у взаємодії з населенням та відповідними органами влади;

- співпраця спрямована на попередження правопорушень і наявний спільний план превентивної діяльності.

Підготовлено відділом з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

Перейти до спискуВерсiя для друку