КМДА Київська міська державна адміністрація


9 серпня 2019

У Дніпровському районі за низкою адрес збудують мережі зовнішнього освітлення

У Дніпровському районі за низкою адрес збудують мережі зовнішнього освітлення

За низкою адрес в Дніпровському районі столиці збудують мережі зовнішнього освітлення. Підписано відповідне розпорядження Київської міської державної адміністрації №1404.

Зокрема, роботи заплановано виконати на прибудинкових територій мікрорайону «Каунаський», у межах вулиць Каунаська, Березнева, Харківське шосе та бульвару Ярослава Гашека. Виконати відповідні роботи заплановано у 2019 та 2020 роках.

Замовником вказаних робіт визначено КП «Київміськсвітло», яке має отримати дані для проектування, визначити генеральну проектну, генеральну підрядну будівельну організації для виконання робіт, забезпечити у 2019 році розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження.

Під час укладання договору підряду на роботи комунальне підприємство має обов’язково передбачити умови щодо надання підрядною будівельною організацією гарантії якості виконання робіт і встановити гарантійний строк експлуатації об’єкта не менше ніж 10 років.

Фінансування робіт здійснюватиметься за рахунок бюджетних коштів. Виконання робіт передбачені Міської цільовою програмою зовнішнього освітлення міста Києва на період 2019-2022 років.

Інформацій підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.