КМДА Київська міська державна адміністрація


11 вересня 2019

Стартує конкурс з інтеграції країн Східного партнерства в Європейський дослідницький простір «Bridge2ERA EaP»

Стартує конкурс з інтеграції країн Східного партнерства в Європейський дослідницький простір «Bridge2ERA EaP»

Bridge2ERA EaP - конкурс з інтеграції країн Східного партнерства в Європейський дослідницький простір.

Партнерам по співробітництву надається можливість формувати багатосторонні консорціуми та готувати заявки у рамках Європейських рамкових програм дослідження на основі спільної науково-дослідної та інноваційної діяльності.

У випадку підготовки заявок на гранти ERC партнерам по співпраці надається можливість подавати заявки на окремі гранти ERC на основі спільної наукової діяльності з науковими установами Східного партнерства.

Заявки можуть подаватися німецькими вищими навчальними закладами, позауніверситетськими науково-дослідними установами та іншими установами, що виконують наукові дослідження, а також підприємствами, зокрема малими та середніми підприємствами (МСП), які відповідають цілям та умовам гранту.

Заявка подається німецькою стороною з принаймні одним партнером із країн Східного партнерства (Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Республіка Молдова, Україна). Участь партнерів з інших країн у дослідницькому проекті можлива, якщо це надає переваги для проекту.

Згідно умов конкурсу підтримка надається у формі безповоротних гранів.

Розмір гранту становить максимум 40 000 €, за участі МСП до 50 000 € строком до 24 місяців.

Офіційні проектні заявки можуть подаватися до 06.12.2019.

З умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланням: https://www.bmbf.de/foerderungen/bekanntmachung-2475.html?fbclid=IwAR149ZwQHEeZZxWd4vgSOByBs4WIvWikJRfr0L9rFV5xje8Y_ps3rCyRN28

Для підготовки офіційної заявки на фінансування необхідне скористатися електронною системою заявок "easy-Online" (https://foerderportal.bund.de/easyonline/reflink.jsf...).

Офіційна заявка повинна супроводжуватися описом проекту німецькою мовою (зміст зазначено в тексті конкурсу П.7.2).

При виникненні питань з подачею офіційної заявки можна звернутися до контактної особи від організації, яка супроводжує конкурс:

Dr. Jörn Grünewald Telefon: +49 2 28/38 21-14 57 е-mail: [email protected]

Best regards Ivan Kulchytskyy http://ua.linkedin.com/in/ivankulchytskyy

President of AEI http://www.aei.org.ua/ http://www.facebook.com/InnoEU.UA EC H2020 ICT NCP in Ukrainehttp://lp.edu.ua/ncpict tel +38 (050) 9292396 e-mail: [email protected]

За інформацією Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.