КМДА Київська міська державна адміністрація


11 вересня 2019

Місто шукатиме інвестора для створення атракціонів у Гідропарку

Місто шукатиме інвестора для створення атракціонів у Гідропарку

Київ шукатиме інвестора, який зможе створити й облаштувати на території парку культури та відпочинку «Гідропарк» (Дніпровський район) зону атракціонів та розваг, яка розташується на острові Венеціанський.

Про це йдеться у відповідному Розпорядженні КМДА №1595 від 09 вересня 2019 року.

Перелік об’єктів, які потребують залучення інвестицій: «Облаштування парку розваг (атракціонів) на території «Гідропарк» (о. Венеціанський)», – зазначається у тексті документу.

Згідно Розпорядження, замовником реалізації проекту визначено комунальний заклад «Парк культури та відпочинку «Гідропарк», а комунальне підприємство «Київське інвестиційне агентство» – замовником підготовчих передпроектних робіт з організації інвестиційного конкурсу.

Воно має розробити орієнтовні техніко-економічні показники та можливі передпроектні пропозиції за об’єктом.

У свою чергу, Постійнодіюча конкурсна комісія по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції та реставрації щодо об’єктів житлового та нежитлового призначення має провести відповідний інвестиційний конкурс.

Нагадаємо, на «Гідропарку» реконструюють трансформаторну підстанцію, аби створити більш потужну систему постачання електрики до об’єктів розташованих на острові Долобецький.

За інформацією vechirniy.kyiv.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.