КМДА Київська міська державна адміністрація


13 вересня 2019

Команда підліткового клубу «Бригантина» - тетрачемпіони футбольного Турніру з нагоди Дня фізичної культури і спорту

Команда підліткового клубу «Бригантина» - тетрачемпіони футбольного Турніру з нагоди Дня фізичної культури і спорту

12 вересня в Дніпровському районі ) відбувся ІV футбольний турнір серед команд юнаків 2009 року. Змагання проходили з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту та у рамках олімпійського тижня на стадіоні навчально-виховного комплексу № 141 «ОРТ» (б-р Шамо, 5) Участь в турнірі взяли найсильніші дитячі футбольні команди району.

Організатори турніру - відділ молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та Благодійна організація «Благодійний фонд «Дніпровський».

Арбітри змагань - Андрій Приятель та Руслан Коломієць, коментатор турніру - Олександр Липенко, заслужений журналіст України.

Змагання проходили по коловій системі: 4 команди грали між собою по 3 гри кожна. За підсумками зустрічей, перемогу в турнірі вже четвертий рік поспіль здобула команда підліткового клубу «Бригантина», що належить до мережі Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання в Дніпровському районі м. Києва.

Лише поступившись у запеклій боротьбі чемпіонові з рахунком 3:1, «срібло» здобула команда комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Юніор-спорт». Третє і четверте місця - відповідно у команд дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ) № 21 та дитячо-юнацької спортивної школи № 10.

Арбітрами та організаторами було визначено найкращих футболістів Турніру:

  • Кращий воротар – Кіріл Омаров (підлітковий клуб «Бригантина»);
  • Кращий захисник – Михайло Заїка (комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Юніор-спорт»);
  • Кращий гравець – Андрій Труш (ДЮСШ № 10);
  • Кращий нападник – Богдан Хоменко (ДЮСШ № 21).

За інформацією відділу молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.