Головна  →  Новини  →  14 вересня 2019

Привітання голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука з Днем фізичної культури та спорту України

Привітання голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука з Днем фізичної культури та спорту України

Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту!

Щиро вітаю всіх Вас з Днем фізичної культури і спорту України!

Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті, адже школа спорту культивує в людині життєво необхідні якості – вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, шляхетність, ефективна співпраця в команді, вміння підкорювати власний інтерес загальній меті.

Наш район має міцні спортивні традиції. Чимало дніпровчан домоглися високих результатів і на світових аренах. Вагомі спортивні досягнення - це добрий приклад для спортсменів-початківців, які приймають естафету з рук майстрів.

Бажаю всім тренерам і наставникам талановитих, наполегливих учнів, ще більше перемог та злетів, палких уболівальників та усіляких життєвих гараздів. Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації.

Зичу спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України! Нехай Ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів нашого району.

 

З повагою

Голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук

Перейти до спискуВерсiя для друку