КМДА Київська міська державна адміністрація


4 листопада 2019

Районні зеленбудівці в парку "Аврора" висадили 7 кленів гостролистих 'Emerald Queen'

Районні зеленбудівці в парку "Аврора" висадили 7 кленів гостролистих 'Emerald Queen'

Спеціалісти Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району продовжують висаджувати дерева та кущі. Цієї п'ятниці в парку "Аврора" висадили 7 кленів гостролистих 'Emerald Queen'.

Піклуючись про ландшафтні лінії міського простору в сквері по вул. Віфлеємській, 16 висадили "живу" огорожу з 300 кущів бірючини.

Працівники Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» продовжують роботи з поточного (ямкового) ремонту вулично-дорожньої мережі. Крім того виконуються роботи з прочищення зливоприймачів та оглядових колодязів, які перебувають на балансі підприємства.

Тривають роботи з вигрібання та вивезення опалого листя.

Співробітниками відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища Дніпровської РДА спільно з КП "Київміськсвітло" та КП "Київпастранс" виконуються роботи з демонтажу незаконної реклами на ставпах освітлення та деревах.

За минулий тиждень інспекторами відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища Дніпровської РДА було складено 6 протоколів про адміністративне правопорушення та видано 217 приписів на усунення виявлених недоліків.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району та відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.