Головна  →  Новини  →  27 листопада 2019

З нагоди Міжнародної соціальної акції “16 днів проти гендерного насильства” представники району долучилися до флешмобу «Розірви коло насильства»

З нагоди Міжнародної соціальної акції “16 днів проти гендерного насильства” представники району долучилися до флешмобу «Розірви коло насильства»

25 листопада розпочалася соціальна акція «16 днів активності проти гендерного насильства». Представники Дніпровського районного в місті Києві Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді взяли участь у презентації нової програми: «Сучасна модель супроводу випадків насильства: реабілітація кривдників та постраждалих осіб», що пройшла в Інформаційному агентстві «Укрінформ».

У заході також взяли участь заступниця голови Київської міської державної адміністрації Марина Хонда, заступник Міністра соціальної політики з питань європейської інтеграції Сергій Ніжинський, заступник Представника Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні Павло Замостян, президентка ГО «Ла-Страда Україна» Ольга Калашник, виконавча директорка МБФ «Українська Фундація громадського Здоров’я» Галина Скіпальська, директорка Київського міського центру роботи з жінками Тетяна Зотова, координатор проектів ГО «Спілка жінок України» Лариса Вербицька та інші.

Організували акцію Служба у справах дітей та сім'ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Київський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Київський міський центр сім'ї «Родинний дім», Департамент суспільних комунікацій.

Інтерактивна частина акції розпочалася підсвічуваннями Пішохідного мосту помаранчевим кольором та флешмобом з парасольками помаранчевого кольору під гаслом «Розірви коло насильства». У повітря запустили помаранчеві кульки зі Скляного мосту на Володимирській гірці, як заклик до кожного, хто зіткнувся з насильством, «висвітлювати» свою проблему і не залишатися з нею наодинці.

Довідково.

Акція «16 днів проти насильства» - це спосіб привернення уваги громадськості щодо запобігання та протидії домашнього насильства та торгівлі людьми, а також активізація діяльності державних установ та громадських об’єднань задля поєднання зусиль щодо захисту прав людини.

Акція триватиме в Україні до 10 грудня.

За інформацією Дніпровського районного в місті Києві Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Перейти до спискуВерсiя для друку