КМДА Київська міська державна адміністрація


3 грудня 2019

Звернення голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Звернення голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Дорогі дніпровчани!

Щороку 3 грудня разом зі світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Це справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми з інвалідністю, які потребують захисту та підтримки у наш непростий час. Сила духу, яку вони виявляють у повсякденному житті, їх працелюбність, наполегливість, вміння досягати поставленої мети допомагають їм вести повноцінне життя незважаючи на багато побутових незручностей.

Наша держава взяла на себе і виконує конкретні зобов’язання щодо матеріального забезпечення людей з інвалідністю, створення для них необхідних правових, соціально-побутових умов життя, надала ряд пільг, конституційно гарантувала рівні з іншими громадянами можливості для участі в економічній, політичній і соціальній сферах життя суспільства.

Бажаю кожній людині з інвалідністю витримки, мужності, оптимізму, достатку в оселях та віри у світле майбутнє. Дякую усім, хто опікується ними, адже надання щоденної підтримки й допомоги - реальний прояв милосердя, людяності та любові до ближнього.

Від усього серця зичу Вам міцного здоров'я, щастя, успіхів у всіх Ваших справах.

З повагою

Голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.