КМДА Київська міська державна адміністрація


11 грудня 2019

З нагоди Всеукраїнського тижня права у закладах освіти та культури району проводяться тематичні заходи

З нагоди Всеукраїнського тижня права у закладах освіти та культури району проводяться тематичні заходи

З нагоди Всеукраїнського тижня права у закладах освіти та культури району проводяться тематичні заходи. Так, в Центральній районній бібліотеці ім. П. Тичини (вул. Митрополита Андрея Шептицького, 24) інспектор відділу зв'язків з громадськістю управління патрульної поліції у місті Києві старший лейтенант поліції Сергій Багаліка розповів учням 2-А класу Українського колежу ім. В.О. Сухомлинського про безпечну дорогу додому. Пан Сергій розповів дітям не лише про пішохідні переходи та світлофори, а й про особисту безпеку: поводження з незнайомцями, до кого звертатися за допомогою, коли батьків немає поруч.

У спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 125 з поглибленим вивченням англійської мови (вул. Плеханова, 2) також відбулися зустрічі зі старшим лейтенантом патрульної поліції - Сергієм Багаліком, який провів бесіди з учнями 1-х та 11-х класів. Офіцером поліції були висвітлені питання відповідальності неповнолітніх та їх батьків за адміністративні правопорушення та кримінальні злочини, питання булінгу: попередження, види, відповідальність.

Пан Сергій довів до відома учасників зустрічі зміни до Адміністративного та Кримінального кодексів України щодо відповідальності неповнолітніх, окремо зупинився на питаннях самозахисту та поведінки за межами школи, адже наше життя, здоров’я та безпека в наших руках.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами районної Централізованої бібліотечної системи та управління освіти Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.