Головна  →  Анонси подій  →  11 грудня 2019

У Києві вшанують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

У Києві вшанують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

У столиці вшанують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Із нагоди відзначення 14 грудня Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС затверджено відповідний план загальноміських заходів. Зокрема, передбачено покладання квітів, зустрічі з ліквідаторами, представниками міських громадських організацій чорнобильців.

12 грудня у Київському міському Палаці ветеранів на вулиці Бастіонній, 11 проведуть зустрічі з представниками міських громадських організацій чорнобильців.

14 грудня у столиці відбудеться церемонія покладання квітів до пам’ятного знака «Воїнам Чорнобиля» та меморіального кургану «Героям Чорнобиля» на території Меморіального комплексу жертвам Чорнобильської катастрофи у місті Києві (проспект Миру, 16).

У загальноосвітніх навчальних закладах (усіх форм власності) у грудні проведуть зустрічі з учасниками ліквідації наслідків на Чорнобильській АЕС, для школярів організують відвідування Національного музею «Чорнобиль».

Заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС триватимуть у всіх районах столиці.

За інформацією kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку