КМДА Київська міська державна адміністрація


26 грудня 2019

663 працівника комунальних служб та 43 одиниці спецтехніки прибирають балансові території

663 працівника комунальних служб та 43 одиниці спецтехніки прибирають балансові території

Співробітники комунальних підприємств Дніпровського району продовжують санітарне прибираня балансових територій. До проведення робіт залучено 663 працівника комунальних служб та 43 одиниці спеціальної техніки.

Районні зеленбудівці завершили ремонтні роботи елементів дитячого майданчика у парку біля о. Тельбін. Для того, щоб нововисаджені дерева краще прижились працівники Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району підв'язують їх до опор - це надасть кореневій системі протистояти поривам вітру та добре вкорінитись.

Співробітники Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району міста Києва» прибирають сміття та опале листя на прибудинкових територіях та внутрішньоквартальних проїздах.

Враховуючи сприятливі погодні умови працівники комунальних підприємств району виконують роботи з санітарної обрізки дерев.

Автодорівці Дніпровського району прибирають вулично-дорожню мережу, тротуари та зупинки громадського транспорту. Крім того прочищають зливоприймачі та оглядові колодязі, які перебувають на балансі підприємства.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району та Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.