Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Робоча зустріч з керівництвом ТОВ «Євро-реконструкція»

Опубліковано 21 липня 2014 року о 15:56
фото

Голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолій Долинний відвідав товариство з обмеженою відповідальністю «Євро-реконструкція» (вул. Червоногвардійська, 20) і провів робочу зустріч з його керівництвом та працівниками.

Генеральний директор підприємства Володимир Сандлер окреслив низку нагальних проблем у роботі підприємства, зокрема щодо кадрового забезпечення та поділився планами на майбутнє. 

Керівник підприємства показав виробничі майданчики, ознайомив голову адміністрації з процесом роботи котлотурбінного цеху, турбінного та котельного відділень, звернув увагу на особливості роботи станції, забезпечення охорони праці співробітників.

За словами В. Сандлера,ТОВ «Євро-реконструкція» єдина з теплоелектроцентралей Києва, яка може працювати на трьох видах палива. Актуальним питанням сьогодення є модернізація та розвиток станції, адже Дарницька ТЕЦ забезпечує теплом житлові будинки, школи та медичні установи і саме від роботи підприємства залежить комфорт жителів району.

Володимир Сандлер звернувся з проханням до очільника адмінстрації прискорити передачу бази даних про абонентів послуг центрального опалення та гарячого водопостачання без зазначення прізвищ від КП «Керуюча дирекція» ТОВ «Євро-реконструкція» з метою укладання з ними прямих договорів. 

Зі свого боку Анатолій Долинний запропонував розробити на підприємстві такий трудовий договір, який спонукатиме молодь влаштовуватись на роботу (з належною заробітною платою, можливістю отримання дотації на оренду житла тощо). Він також поділився думками щодо підтримки інноваційних проектів упровадження енергоефективних заходів з термосанації на об’єктах бюджетної сфери, будівництва соціального та доступного житла в районі.

Довідково:

Дарницька ТЕЦ – найстаріша з нині діючих теплоелектроцентралей міста Києва. Побудована в 50-х роках минулого століття, станція продовжує займати чільне місце в енергетичному комплексі столиці. Являючись потужним джерелом теплової енергії, Дарницька ТЕЦ відіграє особливу роль в забезпеченні надійності електропостачання столиці України під час виникнення та розвитку системних аварій. Завдяки наявності споживачів електричної енергії, приєднаних безпосередньо до ТЕЦ, станція має змогу відділитися від «аварійної» енергосистеми і продовжувати генерувати електроенергію безпосередньо для згаданих споживачів.

Працюючи на відокремлене навантаження, вона одночасно являється першоджерелом для запуску електростанцій, що були повністю зупинені.

Перший агрегат на Дарницькій ТЕЦ був введений в експлуатацію в березні, другий в серпні 1954 року, третій в березні 1956 року, четвертий в березні 1957 року.Перший агрегат другої черги прийняв промислове навантаження в листопаді 1958 року, другий – в грудні 1959 року, третій в грудні 1960 року.

За період експлуатації електростанції була освоєна робота турбін з підвищеними навантаженнями та підвищеними параметрами перегрітої пари  першої черги, що дало можливість довести потужність ТЕЦ до 300 тис. кВт.

Дві турбіни першої черги та дві турбіни другої черги були переведені на роботу в режимі погіршеного вакууму – конденсатори цих турбін стали використовуватись в якості першої ступені підігріву зворотної мережної води.

Починаючи з 80-х років минулого століття,  у зв’язку із зміною структури енергоспоживання, старіння обладнання, зміною економічних засад господарювання було здійснено цілий ряд реконструктивних заходів на основному обладнанні, станція стала самостійним суб’єктом господарювання.

Котлоагрегати ст.№№1, 2 переведені в режим водогрійних, котлоагрегати ст. №№3, 4 переведені на  параметри промислової пари.Турбоагрегати першої черги (Ст. №№1, 2, 3, 4) виведено із експлуатації і демонтовано.

На сьогодні обладнання станції відповідає вимогам Правил технічної експлуатації та інших діючих Норм технічної документації. Окрім своєчасного проведення ремонтів основного та допоміжного обладнання станції за типовою номенклатурою, щорічно виконується значний об’єм робіт з діагностики та подовження терміну експлуатації обладнання, підвідомчого Держгірпромнагляду.

Підготовлено у відділі з питань інформаційної політики за інформацією відділу екології.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux