Головна  →  Новини  →  24 березня 2020

В районі тривають дезінфекційні заходи

В районі тривають дезінфекційні заходи

З метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 працівники комунальних служб Дніпровського району щоденно виконують роботи з дезінфекції місць загального користування у під’їздах житлових будинків. Так спеціальними дезінфікуючими розчинами обробляють сходові клітини, домофони, перила, ліфтові кабіни, почтові скриньки, вхідні двері та ручки.

Також обробці дезінфікуючими розчинами піддають елементи дитячих та спортивних майданчиків, а також розміщують наних попереджувальні таблички про заборону їх користуванням.

Зауважимо, що заборона користування дитячими та спортивними майданчиками в парках, скверах та на прибудинкових територіях здійснюється відповідно до Протоколу №16 Постійної комісії ТЕБ та НС «Про запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та введення додаткових обмежувальних заходів на території міста Києва».

Окрім цього, з самого ранку районні автодорожники здійснюють дезінфекцію зупинкових комплексiв та підземних пішохідних переходiв: обробляють поручні, перила, сходи та спуски.

Поки ви залишаєтесь вдома, комунальні служби працюють заради вас! 

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» та Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку