Головна  →  Новини  →  6 квітня 2020

Житлові будинки та об’єкти дорожньої інфраструктури щоденно обробляють дезінфікуючими засобами

Житлові будинки та об’єкти дорожньої інфраструктури щоденно обробляють дезінфікуючими засобами

Комунальники Дніпровського району кожного дня обробляють дезінфікуючими засобами під’їзди в багатоквартирних будинках. Обробці дезінфекторами піддають сходові клітини, вхідні двері, ліфтові кабіни, поштові скриньки, перила, поручні, ручки та домофони.

Роботи з дезінфекції місць загального користування багатоквартирних житлових будинків проводяться згідно затвердженого графіку.

В цілодобовому режимі тривають заходи з дезінфекції об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури Дніпровського району.  Районні авто дорожники обробляють вулиці спеціальними миючими засобами. В їх складі є компоненти, що зв’язують пилюку, бруд, бактерії і не дають їм піднятися в повітря.

Також щодня миють всі зупинки громадського транспорту. Їх обробляють антисептиками. Найбільш людні зупинки обробляють двічі на день.

Дезінфікують і підземні пішохідні переходи, де обробляють поручні, перила, сходи та спуски.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» та Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку