КМДА Київська міська державна адміністрація


8 квітня 2020

20 сімей отримали продуктові набори, ліки та захисні маски від районної організації Червоного Хреста

20 сімей отримали продуктові набори, ліки та захисні маски від районної організації Червоного Хреста

У період карантину співробітники Дніпровської районної організації Товариства Червоного Хреста України продовжують дбати про нужденних мешканців району. Сьогодні, за сприяння Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації, працівники Товариства доставили продукти, ліки та захисні маски до домівок людей літнього віку старше 80 років. Наразі такі набори отримали 20 сімей, які висловлювали вдячність за турботу, яка не припиняється навіть у період пандемії.

Довідково.

Продуктові набори були сформовані завдяки Міжнародному благодійному фонду «Відкрите серце».  

Під час візитів співробітники районного Товариства Червоного Хреста також роз’яснювали нові правила та обмеження для людей похилого віку, адже вони найбільш вразливі до інфікування коронавірусом COVID-19.

Співробітники Дніпровської районної організації Товариства Червоного Хреста України і надалі готові продовжувати цю вкрай необхідну роботу та звертаються до меценатів, спонсорів та волонтерів не залишатися байдужими і разом допомагати тим, хто цього потребує.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Дніпровської районної організації Товариства Червоного Хреста України в м. Києві



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.