КМДА Київська міська державна адміністрація


12 червня 2020

По вул. Березняківській влаштовано верхній шар асфальтового покриття загальною площею 2400 кв. м

По вул. Березняківській влаштовано верхній шар асфальтового покриття загальною площею 2400 кв. м

Співробітниками «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» продовжуються роботи з середнього ремонту дорожнього покриття. На сьогоднішній влаштовано верхній шар асфальтового покриття на розв'язці по вул. Березняківській з вул. І. Миколайчука. Загалом було замінено асфальтове покриття площею 2400 кв. м.

Наразі виконуються підготовчі роботи на ділянці від вул. Березняківської, 26 до вул. Ю. Шумського. На наступному тижні заплановано влаштування верхнього шару асфальтового покриття.

З 04 червня районними автодорівцями проводилися роботи з поточного (дрібного) ремонту дорожнього покриття. Асфальтове покриття відновили по вул. Труханівській, вул. Двінській, вул. Ентузіастів, вул. Краківській, вул. Хорольській, вул. Сиваській, вул. Азербайджанській та на Броварському проспекті. Загалом відновлено покриття загальною площею 470 кв. м.

Окрім того працівники підприємства щоденно прибирають та поливають вулично-дорожню мережу Дніпровського району. Зауважимо, що миття магістральних вулиць проводять із 23:00 до 6:00 години ранку, коли на них трафік найменший. Інші вулиці – упродовж доби.

Зупинки громадського транспорту й вузькі місця очищають бригади з ручного прибирання.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матерілами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.