Головна  →  Новини  →  15 липня 2020

Відбулося засідання «Комісії з питань взаємодії суб'єктів соціальної роботи із сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах»

Відбулося засідання «Комісії з питань взаємодії суб'єктів соціальної роботи із сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах»

14 липня в Дніпровському районному в місті Києві центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді ( бул. Перова 56) відбулося засідання «Комісії з питань взаємодії суб'єктів соціальної роботи із сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах». Засідання пройшло з дотриманням дистанції та індивідуально захисту.

Було розглянуто 13 соціальних історій сімей та осіб, які перебувають в складних життєвих обставинах. Відкрито 6 справ соціального супроводу, закрито 5 справ соціального супроводу, 2 справи продовжено.
Обговорювались актуальні питання, а саме: соціальна та психологічна підтримка сімей та осіб, попередження та мінімізація складних життєвих обставин, вирішення конфліктних ситуацій, відповідального батьківства, належного виховання та утримання малолітніх дітей під час карантину, вирішення питання влаштування дітей до навчальних закладів.

В роботі взяли участь спеціалісти структурних підрозділів райдержадміністрації: управлінь освіти і праці та соціального захисту населення, служби у справах дітей та сім'ї, інспектори відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції міста Києва, ДУ «Центр пробації» Дніпровській районний відділ.

За інформацією Дніпровського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Перейти до спискуВерсiя для друку