Головна  →  Новини  →  16 липня 2020

Робота з ліквідації несанкціонованої торгівлі в районі продовжується

Робота з ліквідації несанкціонованої торгівлі в районі продовжується

Триває робота з виявлення осередків незаконної стихійної торгівлі на території району. Щоденно працівниками структурних підрозділів райдержадміністрації  проводяться комісійні рейди із залученням представників Дніпровського управління поліції ГУ НП України в місті Києві, КП «Муніципальна охорона», КП «Київблагоустрій» та комунальних підприємств Дніпровського району.

За період з 09 по 15 липня оперативною групою здійснено 5 рейдів за наступними адресами: вул. Регенераторна, 4; проспект Соборності (зупинки громадського транспорту); вул. П. Запорожця, 28; просп. П. Тичини, 11; вул. Ентузіастів, 17; вул. Попудренка, 7; вул. Миропільська, 29; вул. вул. П. Запорожця, 21; вул. Кибальчича, 15; вул. Туманяна, 3; вул. Райдужна, 15; вул. Райдужна, 3.

Під час роботи оперативної групи складено 12 протоколів (5 протоколів за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (самовільне зайняття частини території об’єкту благоустрою; 5 протоколів  за статтею 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення (торгівля з рук у невстановлених місцях);2 протоколи за статтею 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення (торгівля алкогольними напоями з рук).

Якщо ви стали свідками стихійної торгівлі у невстановлених місцях, просимо повідомляти про такі випадки до Національної поліції України «102».

ПІдготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку