Головна  →  Анонси подій  →  28 липня 2020

28 липня відбудеться інформаційна акція до Всесвітнього дня боротьби з гепатитом

28 липня відбудеться інформаційна акція до Всесвітнього дня боротьби з гепатитом

28 липня з 12:00 до 16:00 до Всесвітнього дня боротьби з гепатитом відбудеться інформаційна акція під гаслом «Майбутнє без гепатиту». Про це повідомили у Київському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Метою акції є підвищення обізнаності мешканців м. Києва про симптоми, методи діагностики, профілактики та лікування гепатитів, а також привернення уваги державних та недержавних організацій до необхідності надання підтримки людям, які живуть з гепатитами.

Акцію організовує КНП «Київський міський центр громадського здоров’я» спільно з Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та громадським організаціями ВБО «Конвіктус Україна», ГО «BCD» та іншими неурядовими організаціями.

Усі охочі під час заходу матимуть можливість пройти експрес-тестування, отримати найсвіжішу інформацію від провідних медичних фахівців, почути реальні історії людей, які успішно випробували на собі новітнє лікування від вірусного гепатиту С. Для людей, у яких виявлено антитіла ВГС відбудуться фахові консультування спеціалістів з метою їх перенаправлення у лікувальні заклади.

Місце проведення заходу: біля станції метро «Гідропарк», біля пляжу «Венеція», на алеї «Спортивного містечка».

За інформацією kyivcity.gov.uа

Перейти до спискуВерсiя для друку