Головна  →  Новини  →  31 липня 2020

Робоча нарада з питань виконання протокольних доручень щодо розвитку транспортної інфраструктури мікрорайону ДВРЗ

Робоча нарада з питань виконання протокольних доручень щодо розвитку транспортної інфраструктури мікрорайону ДВРЗ

31 липня в приміщені Дніпровської РДА відбулася робоча нарада з питань розвитку транспортної інфраструктури мікрорайону ДВРЗ. В обговорені актуальних питань взяли участь депутат Київської міської ради Павло Тесленко, голова Дніпровської райдержадміністрації Ігор Щербак, заступник голови райдержадміністрації Алла Загородня, керівники відділів та управлінь Дніпровської РДА, представники відділу контролю та безпеки дорожнього руху Комунальної служби перевезень виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), КК «Київавтодор», комунальних підприємств «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва», «Київпастранс», «Центр організації дорожнього руху» та представники громадськості.

В рамках проведення реконструкції трамвайної колії мікрорайону ДВРЗ, співробітники КП «Київпастранс» виконують роботи із заміни застарілих трамвайних колій. На сьогоднішній день завершуються роботи з монтажу шпал. Наступного тижня заплановано розпочати роботи із зварювання рейок колій.

З питання облаштування урнами зупинкових комплексів громадського транспорту вздовж вул. Алматинської та Празької, а також вивезення сміття на балансових зупинках громадського транспорту доповіли представники КК «Київавтодор» та відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища Дніпровської РДА.

В зв'язку зі спекою та враховуючи звернення мешканців мікрорайону ДВРЗ, працівники Комунального підприємства «Київпастранс» встановили тимчасові павільйони очікування. Це тимчасове рішення, яке має підвищити рівень комфорту під час очікування громадського транспорту. Згодом, за інвестиційними проєктами на цих зупинках буде встановлено сучасні зупинкові комплекси.

Також учасниками наради піднімалося питання стосовно поліпшення якості роботи маршрутних таксі №№555, 423, 211 та автобусних маршрутів №№33Т, 33ТК.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку