Головна  →  Новини  →  3 серпня 2020

По вул. Будівельників виконано роботи з фрезерування верхнього шару покриття площею 6000 кв. м та відремонтовано тротуар на площі 400 кв. м

По вул. Будівельників виконано роботи з фрезерування верхнього шару покриття площею 6000 кв. м та відремонтовано тротуар на площі 400 кв. м

З 27 по 31 липня працівники Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» виконували роботи з ремонту об'єктів вулично-дорожньої мережі району.

Минулого тижня автодорівці району розпочали підготовчі роботи з середнього ремонту асфальтобетонного покриття вул. Будівельників, на ділянці від шляхопроводу на перетині з Броварським проспектом до вул. Краківської. На сьогоднішній день виконано роботи з фрезерування верхнього шару покриття, загальною площею 6000 кв. м. Також проведено ремонт тротуару площею 400 кв. м. Наразі виконуються роботи з демонтажу та подальшого встановлення в проектні відмітки бортового каменю. Роботи з ремонту дорожнього покриття по вул. Будівельників планують завершити до кінця поточного місяця.

З метою покращення інфраструктури та підвищення безпеки дорожнього руху біля навчальних закладів влаштовано пониження бортового каменю з влаштуванням тактильних смуг на переході по вул. М. Кибальчича, 5.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку