Головна  →  Оголошення  →  3 серпня 2020

Оголошення про початок відбору районних громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва у 2021 році

Оголошення про початок відбору районних громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва у 2021 році

Відповідно до Порядку відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва, затвердженого рішенням Київської міської ради від 19 квітня 2018 N495/4559, повідомляє про початок проведення конкурсного відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва у 2021 році.

До участі у конкурсному відборі допускаються громадські організації, які мають статус юридичної особи не менше, ніж один рік до дати оголошення конкурсного відбору, діяльність яких поширюється на територію міста Києва або району (районів) міста Києва.

Метою проведення конкурсного відбору є залучення громадських організацій до співпраці з виконавчим органом Київської міської ради (Київською міською державною адміністрацією), районними в місті Києві державними адміністраціями шляхом реалізації розроблених ними проектів, спрямованих на виконання завдань і заходів Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року, затвердженої рішенням Київської міської ради від 15 грудня 2011 року N 824/7060 "Про затвердження Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року", в частині підвищення рівня соціального захисту окремих категорій населення.

Конкурсні пропозиції подаються громадськими організаціями за такими пріоритетними напрямами:

  1. Реабілітація та соціальний захист осіб з інвалідністю різних нозологій захворювань (крім осіб з вадами слуху та зору).
  2. Реабілітація та адаптація осіб з вадами слуху та зору.
  3. Проведення комплексної реабілітації та спеціалізованого консультування дітей та молоді з інвалідністю.
  4. Реінтеграція людей груп ризику (осіб, які звільняються з місць позбавлення волі).
  5. Соціальна реабілітація учасників антитерористичної операції, учасників бойових дій та їх сімей.
  6. Соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.
  7. Соціальна адаптація дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
  8. Забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.
  9. Соціальна реабілітація та залучення людей похилого віку до активної участі в суспільному житті міста.
  10.  Проведення роботи, спрямованої на патріотичне виховання молоді.
  11. Абілітація, заходи із включення до місцевої спільноти, представництво інтересів, розумні пристосування для осіб з інтелектуальними порушеннями та членів їх сімей, які здійснюють опіку та догляд.
  12. Надання інших соціальних послуг.

Для участі у конкурсному відборі громадські організації подають:

1) заявку на участь у конкурсному відборі встановленої форми;

2) копію статуту громадської організації;

3) копію рішення уповноваженого органу про внесення громадської організації до Реєстру неприбуткових установ та організацій;

4) копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань;

5) коротку інформацію про діяльність та досвід роботи громадської організації;

6) опис проекту за встановленою форою та кошторис витрат, необхідних для виконання проекту;

7) звіт про використання бюджетних коштів за попередній рік з відповідними підтверджуючими документами (для громадських організацій, які отримали бюджетні кошти у попередньому році).

Учасник конкурсного відбору може подавати одну або кілька конкурсних пропозицій у друкованій та/або електронній формі.

Документи, подані учасником конкурсного відбору, засвідчуються на кожній сторінці підписом керівника та скріплюються печаткою громадської організації.

Конкурсна пропозиція складається державною мовою. Строк подання конкурсних пропозицій - 30 днів з дня оголошення про проведення конкурсного відбору.

Прийом конкурсних пропозицій здійснюється Дніпровською районною в місті Києві державною адміністрацією за адресою: м. Київ, вул. Курнатовського, 7-а (Управління соціального захисту населення Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, каб. №39) з пн.-чт. з 9.00 до 17.00 год., пт. з 9.00 до 13.00 год.

Телефон для довідок 540-91-00.

За інформацією Управління соціального захисту населення Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку