Головна  →  Новини  →  12 серпня 2020

Нагородження Благодійного фонду «Дніпровський»

Нагородження Благодійного фонду «Дніпровський»

Делегація Благодійної організації «Благодійний фонд «Дніпровський» взяла участь у церемонії нагородження переможців регіонального конкурсу "Благодійна Київщина-2019", який проходить в рамках Національного конкурсу «Благодійна Україна-2019». 

Президент Благодійної організації "Благодійний фонд "Дніпровський" Анатолій Павленко виборов друге місце в номінації "Благодійник року", а БО "БФ "Дніпровський"- третє місце в номінації "Благодійництво у сфері культури".

В культурно-мистецькому просторі міста Києва міцні позиції вже мають засновані БО «БФ «Дніпровський» такі заходи, як: Фестиваль-конкурс «Дніпровська феєрія танців», Фестиваль-конкурс «Новорічна феєрія танців», Фестиваль-конкурс хорового співу «З любов’ю до життя». В 2017 році він фестиваль де-факто став Всеукраїнським. У 2019 році фонд провів також Міжнародний конкурс інструментальної та вокальної музики «Allegromoderato», виставку – конкурс дитячої творчості «Моя мрія»,   Фестиваль-конкурс вокалістів «Дніпровський зорепад», Міжнародний фестиваль-конкурс талантів «Все починається з любові» та багато інших. В  2018 році  БО «БФ «Дніпровський» разом з Дитячою музичною школою № 13 ім. Глінки м. Києва було засновано і проведено Конкурс гри на народних інструментах «Весняні орнаменти». В травні 2019 року БО «БФ «Дніпровський» заснував і провів перший Фестиваль-конкурс хореографічного та вокального мистецтв «FIRSTSTEPSFEST».

В грудні 2019 року відбувся перший Фестиваль-конкурс мистецтв «Мої роки-моє багатство», заснований БО «БФ «Дніпровський» на прохання творчих колективів людей поважного віку.

З 2014 року за ініціативи Галини Шарій (на той час голова первинної організації Дніпровської районної в місті Києві організації ветеранів «Соцмістечко») започатковано  культурно-мистецький проект «Фольклорно-етнографічний огляд «Українські вечорниці», за активної участі хорових колективів і ансамблів Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району м. Києва. було проведено 16 театралізованих дійств, присвячених народним і православним святам.

Не дивлячись на карантин планується проведення: Хореографічного фестивалю-конкурсу «Дніпровська феєрія танців» (вересень 2020 року);  Фестивалю спорту та здорового способу життя у Дніпровському районі (12 вересня 2020 року); Всеукраїнського фестивалю-шоу оригінального жанру, вогняного та циркового мистецтва «Burnin’ KyivFest» (вересень 2020 року); Всеукраїнського конкурсу хорового співу «З любов’ю до життя»(01 жовтня 2020 року); Фестивалю-конкурсу образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва "Осінній вернісаж-2020».

 ДОВІДКОВО:

Метою конкурсу, який проводиться з 2012 року, є підтримка та розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників та волонтерів, їхніх організацій та практик.

Завданнями Конкурсу є: популяризація благодійництва та волонтерства, їхніх організацій та ефективних практик; відзначення кращих благодійників та волонтерів, їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів та організацій, які реалізували значні благодійні проекти та акції в Україні протягом звітного року; інформування суспільства про кращі практики благодійноcті; популяризація та заохочення широкого кола громадян до благодійності та волонтерства, актуальність та суспільна значущість проектів. 

Цього року Оргкомітет Конкурсу визначив 16 конкурсних номінацій, за якими  проводився відбір.

Відзнака переможця Національного конкурсу «Благодійна Україна» - унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра». Лауреати, які посіли друге та третє місце нагороджуються спеціальними дипломами. Детальніше про конкурс читайте у «Положенні про Національний конкурс «Благодійна Україна». Журі конкурсу сформоване з визнаних експертів та високваліфікованих спеціалістів.

За інформацією відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю.

Перейти до спискуВерсiя для друку