КМДА Київська міська державна адміністрація


7 вересня 2020

Автодорівці Дніпровського району виконують ремонтні роботи асфальтового покриття по вул. Будівельників та вул. С. Стальського

Автодорівці Дніпровського району виконують ремонтні роботи асфальтового покриття по вул. Будівельників та вул. С. Стальського

Впродовж минулого тижня працівниками Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» здійснювалися роботи з ремонту вулично-дорожньої мережі.

В період з 31 серпня по 05 вересня районними автодорожниками продовжувалися роботи із середнього ремонту асфальтового покриття тротуару по вул. Будівельників.

В рамках боротьби із незаконним паркуванням на тротуарах та узбіччях вулиць, автодорівці району продовжують встановлювати обмежуючі (антипаркувальні) стовпчики вздовж вул. Будівельників.

Вздовж вул. Сулеймана Стальського виконано роботи з ремонту заїзду до будинку за адресою вулиця Райдужна, 23. Роботи виконувалися в рамках робіт із поточного ремонту вулично-шляхової мережі району.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.