Головна  →  Новини  →  10 вересня 2020

Засідання оперативного штабу з підготовки до опалювального періоду 2020-2021 рр.

Засідання оперативного штабу з підготовки до опалювального періоду 2020-2021 рр.

Сьогодні в приміщені Дніпровської райдержадміністрації відбулось засідання оперативного районного штабу з підготовки господарства Дніпровського району до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 років. Засідання проходило під головуванням першого заступника голови Дніпровської РДА Віктора Сушінця. До обговорення актуальних питань життєдіяльності району долучилися начальник районного управління житлово-комунального господарства Надія Косар, керівники комунальних підприємств Дніпровського району та структурних підрозділів райдержадміністрації з питань освіти, культури, охорони здоров'я, з питань надзвичайних ситуацій, представники районних житлово-експлуатаційних дільниць, ТОВ «Євро-Реконструкція», КП «Київтеплоенерго».

Про хід підготовки до опалювального сезону доповіли представники комунальних підприємств: по утриманню зелених насаджень Дніпровського району, «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» та «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», структурних підрозділів райдержадміністрації з питань освіти, охорони здоров'я та культури.

Зокрема, директор Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» Сергій Прогонюк зазначив, що наразі отримано 75% актів готовності на житлові будинки (форми Е-8). Для роботи в зимовий період необхідні матеріали та інвентар - закуплено, спецтехніка готова, створено резерв запчастин та пального тощо.

До обговорення активно долучились представники ТОВ «Євро-Реконструкція» та КП «Київтеплоенерго» які відзначили, що вирішення будь-яких питань з житлово-експлуатаційними дільницями району відбувається оперативно в робочому порядку.

Наприкінці засідання оперативного штабу Віктор Сушінець звернув увагу присутніх керівників житлово-експлуатаційних дільниць на те, що до початку опалювального сезону залишилося обмаль часу, тому слід здійснювати щоденний жорсткий оперативний контроль за процесом підготовки.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку