КМДА Київська міська державна адміністрація


12 вересня 2020

Привітання голови Дніпровської РДА з Днем фізичної культури та спорту

Привітання голови Дніпровської РДА з Днем фізичної культури та спорту

Шановні спортсмени, тренери, ветерани спорту, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, прихильники здорового способу життя!

У другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури та спорту. З цієї нагоди прийміть найщиріші вітання та побажання міцного здоров’я,  спортивних та життєвих перемог, олімпійського довголіття, успіхів у всіх починаннях та звершеннях!

Висловлюю глибоку вдячність вам, шановні спортсмени, тренери та наставники, за примноження спортивної слави країни та Дніпровського району. Нехай успіх та перемога стануть вірними супутниками вашого повсякденного життя!

В районі культивується близько 50 видів спорту. Збережено мережу дитячо-юнацьких спортивних шкіл, яка на сьогодні налічує 12 закладів. Крім того, в районі діють 47 спортивних клубів. За три останні роки тренерами в Дніпровському районі підготовлено: 374 спортсмени першорозрядника, 197 кандидатів у майстри спорту України, 18 майстрів спорту України та майстер спорту міжнародного класу.  

Бажаю усім фахівцям галузі, тренерам, спортсменам та їхнім родинам добробуту, щастя, наснаги, олімпійського завзяття, рекордних спортивних та особистих досягнень!

З повагою

Голова Дніпровської РДА Ігор Щербак



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.