КМДА Київська міська державна адміністрація


12 вересня 2020

На Русанівці відкрили новий майданчик для хокею на роликах

На Русанівці відкрили новий майданчик для хокею на роликах

12 вересня в мікрорайоні «Русанівка» відбулося урочисте відкриття громадського майданчика для хокею на роликах за адресою: бульв. І. Шамо, 19/1. В рамках проведення заходу розпочався 5-й ювілейний чемпіонат України з хокею на роликах.

Захід організовано Українською федерацією хокею на роликах за підтримки Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

Під час церемонії відкриття нового спортивного об’єкту відбувся виступ майстра спорту міжнародного класу, 5-ти кратної чемпіонки світи по Воркауту та світової рекордсменки Ніколь Князєвої.

Привітати присутніх завітали очільник Дніпровського району Ігор Щербак та його заступник Алла Загородня, депутати Київської міської ради, президент Української федерації хокею на роликах Андре Поддубни, автор проекту «Громадського бюджету» Дмитро Афанасьєв, представники міністерства молоді та спорту України та Національної гвардії України.

Після завершення офіційної частини свята розпочалася перша гра Чемпіонату України з хокею на роликах між командами міст України: Києва, Харкова, Одеси, Луцька, Конотопу та Українки.

Новий хокейний майданчик створений завдяки реалізації проекту «Громадського бюджету» №713 “Багатофункціональний майданчик для роликових та льодових видів спорту”.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.