Головна  →  Оголошення  →  16 вересня 2020

До уваги відвідувачів Центру надання адміністративних послуг Дніпровського району!

До уваги відвідувачів Центру надання адміністративних послуг Дніпровського району!

Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 рок №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» Центр надання адміністративних послуг Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації веде прийом громадян з урахуванням карантинних обмежень. Для отриманню адміністративних послуг необхідно дотримуватись наступних вимог: попередній запис, обов’язковий масковий режим та обмежена кількість відвідувачів одночасно в приміщені Центру.

Зареєструватися на прийом, обравши зручну дату та час, можливо через особистий кабінет на Єдиному веб-порталі адміністративних послуг міста Києва.

Попередня реєстрація доступна за посиланням: http://ac.dozvil-kiev.gov.ua/Equeue/Register/ .

Після реєстрації громадянину бажано роздрукувати або сфотографувати талон з отриманим номером для прийому адміністратором.

У разі неможливості з будь-яких причин зареєструватися через через особистий кабінет на Єдиному веб-порталі адміністративних послуг міста Києва ,це можливо зробити через оператора CALL-центру за телефонами: (044) 202-60-38, (044) 202-60-39.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Центру надання адміністративних послуг Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку