Головна  →  Оголошення  →  16 вересня 2020

Оголошення про добір на період дії карантину на заміщення вакантних посад державних службовців

Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація

(м. Київ, б-р Праці 1/1)

оголошує добір на заміщення вакантних посад

державних службовців

 ОГОЛОШЕННЯ

про добір на період дії карантину

Назва та категорія посади, стосовно якої прийнято рішення про необхідність призначення

Начальник відділу молоді та спорту

категорія «Б»

Посадові обов’язки

Забезпечення виконання завдань і функцій, покладених на відділ.

Забезпечення виконання плану роботи відділу та плану роботи Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації з питань, що стосуються роботи відділу.

Здійснення моніторингу та контролю за виконанням працівниками відділу  посадових обов'язків, правил внутрішнього трудового та службового розпорядку.

Здійснення добору кадрів, розподіл обов’язків між ними та  затвердження посадових інструкцій працівників відділу.

 Забезпечення проведення моніторингу виконання завдань та ключових показників.

Оцінювання результатів службової діяльності державних службовців відділу.

 Координація та організація роботи щодо проведення районних спортивно-масових, фізкультурно-оздоровчих, національно-патріотичних та молодіжних заходів.

 Забезпечення належного використання коштів у межах, затвердженого головою   Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації кошторису відділу.

 Видання в межах повноважень наказів відділу та забезпечення контролю за їх виконанням. Підготовка проєктів розпоряджень та рішень Колегії Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації з питань, що належать до компетенції відділу.

 Організація розгляду звернень громадян, підприємств, установ та організацій, посадових осіб, запити та звернення народних депутатів, запити на інформацію з питань, перебувають в межах компетенції відділу.

 Спрямування та координація діяльності підзвітних установ і закладів, що віднесені до сфери управління відділу.

 

Умови оплати праці

Посадовий оклад 7400 грн; надбавки та доплати відповідно до Закону України «Про державну службу», постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 «Деякі питання оплати праці державних службовців»

Інформація про строковість призначення на посаду

На період дії карантину, установленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та до дня визначення суб’єктом призначення або керівником державної служби переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до законодавства.

Перелік інформації, необхідної для призначення на вакантну посаду, в тому числі форма, адресат та строк її подання

Особа, яка виявила бажання взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, подає через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС (https://career.gov.ua/ ) таку інформацію:

1) заява із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 1;

2) резюме за формою згідно з додатком 2;

3) заява в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Додатки до заяви не є обов’язковими для подання.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим в оголошенні вимогам, зокрема стосовно досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

 

Інформація приймається до 15.45 годин 18 вересня 2020 року виключно через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС за посиланням: https://career.gov.ua/ .

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення добору на вакантну посаду

Яременко Лариса Олексіївна

(044) 292 00 14

larysa.yaremenko@kmda.gov.ua

Вимоги відповідно до статей 19 і 20 Закону України «Про державну службу»

1.

Освіта

Наявність вищої освіти ступеня не нижче магістра.

 

2.

Досвід роботи

Досвід роботи на посадах державної служби категорій "Б" чи "В" або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше одного року

 

3.

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою.

 

4.

Володіння іноземною мовою

Не потребує.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку