Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відбулось засідання районної координаційної ради з організації шефської допомоги військовій частині

Опубліковано 16 вересня 2020 року о 12:38
фото

Сьогодні, 16 вересня, було проведено чергове засідання районної координаційної ради з організації шефської допомоги військовій частині А0525 Збройних Сил України. Нарада пройшла під головуванням заступника голови Дніпровської райдержадміністрації Алли Загородньої.

Про стан виконання договору від 22.02.2018 щодо організації шефських зв’язків та подальшого співробітництва між Дніпровською районною в місті Києві державною адміністрацією та військовою частиною А0525, відповідно до Указу Президента України від 11.02.2016 №44/2016 (із змінами), проінформував заступник голови - секретар координаційної ради, начальник відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Григорій Лобач.

На засіданні обговорили організаційні питання щодо роботи, пов’язаної із задоволенням соціально-побутових проблем військовослужбовців, спільних заходів військово-патріотичного виховання учнівської молоді району, виїзних концертів, зустрічей, інших культурних подій в період 2020 - I півріччя 2021рр.

За підсумками засідання прийнято рішення щодо залучення суб'єктів господарвання району для надання благодійної допомоги матеріально-технічними засобами підшефній військовій частині з нагоди відзначення Дня захисника України 14 жовтня 2020 року.

Довідково.

Відповідно до угоди від 26.02.2018 щодо організації шефських зв’язків та подальшого співробітництва, укладеної між Дніпровською райдержадміністрацією та ВЧ А0525, 7 (сімома) суб’єктами господарювання району було передано на благодійній основі  матеріально-технічні засоби (2 пральні машини, 2 шліфувальні машини, 2 набори інструментів, шурупокрут, дриль, конвектор електричний, бензопила, телевізор, папір туалетний) на суму 33792,8 грн.

У наданні благодійної допомоги взяли участь: КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва», ТОВ «Будівельна компанія «Сфера», ФОП Сторожук О.С., ФОП Кучвальський Я.В., ФОП Нічога О.О.

7 травня 2019 року керівництво та представники особового складу ВЧ А0525 взяли участь у відкритті І-го районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

10 жовтня 2019 року проведено районні урочисті заходи з нагоди відзначення Дня захисника України в актовій залі Дитячої школи мистецтв №6 ім. Г.Л. Жуковського (бульв. Верховної ради, 15), на яких були вручені відзнаки кращим військовослужбовцям ВЧ А0525.

Відділом культури Дніпровської райдержадміністрації було запрошено представників ВЧ А0525 на святковий концерт до Дня Збройних Сил України,  який відбувся 07 грудня 2019 року в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району м. Києва (вул. Алматинська, 109).

5-6 грудня 2019 року у спорткомплексі навчально-виховного комплексу «Домінанта» проходили матчі VIІI турніру з міні-футболу на Кубок «Захисник України», які щорічно організовуються райдержадміністрацією до Дня Збройних сил України. Цього року у змаганнях взяли участь 5 команд установ та організацій Дніпровського району, в тому числі команда ВЧ А0525.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux