Головна  →  Новини  →  18 вересня 2020

Інвестор облаштує тенісні корти в парку «Перемога»

Інвестор облаштує тенісні корти в парку «Перемога»

На території парку «Перемога» у Дніпровському районі Києва облаштують тенісні корти з технічною зоною. Проект реалізують за кошти інвестора. Про це йдеться в розпорядженні КМДА №1397.

Орієнтовна площа облаштування тенісних кортів становитиме 0,77 гектарів. Тут  розмістять тенісні корти та проведуть благоустрій території. Зокрема, встановлять урни, освітлення та облаштують ФЕМ-покриття. Проект не передбачає капітального будівництва, спорудження огорож та інших заборонених законодавством об’єктів. Облаштування відбуватиметься виключно шляхом встановлення збірно-розбірних конструкцій, де буде розміщено адміністративні та технічні приміщення.

Замовником реалізації проекту визначено комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва. Підготовчі (передінвестиційні) роботи покладено на КП «Київське інвестиційне агентство».

Про оголошення конкурсу та початок прийому конкурсних пропозицій буде повідомлено в розділі Оголошення на офіційному порталі Києва: www.kyivcity.gov.ua.

За інформацією kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку