Головна  →  Новини  →  28 вересня 2020

Автодорожники району влаштували верхній шар асфальтобетонного покриття проїзної частини Броварського проспекту площею 6000 кв. м

Автодорожники району влаштували верхній шар асфальтобетонного покриття проїзної частини Броварського проспекту площею 6000 кв. м

На минулому тижні співробітники Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» продовжували роботи з ремонту об'єктів вулично-дорожньої мережі району.

В період з 21 по 28 вересня районними автодорожниками виконувалися роботи з поточного (середнього) ремонту дорожнього полотна на Броварському проспекті. Наразі виконано роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття проїзної частини. Загальна площа оновленого покриття становить 6000 кв. м.

За підзвітний період проводилися роботи з поточного ремонту асфальтобетонного покриття проїзної частини по вулиці Лохвицькій.

Автодорівцями виконано поточний ремонт асфальтобетонного покриття проїзної частини на з'їзді з проспекту Соборності на вулицю Вифлеємську.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку