КМДА Київська міська державна адміністрація


6 жовтня 2020

Автогосподарство Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» готове до зими

Автогосподарство Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» готове до зими

05 жовтня в Комунальному підприємстві «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» перевіряли готовність автогосподарства до зимового періоду 2020-2021 років.

До проведення перевірки долучилися перший заступник голови Дніпровської райдержадміністрації Віктор Сушінець, заступник начальника районного управління житлово-комунального господарства Наталія Левченко, директор Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» Сергій Прогонюк.

На оглядовому майданчику була представлена наявна техніка: трактори, автомобілі аварійно-ремонтної служби, автовишки, самоскиди та  екскаватор навантажувач. Загалом для прибирання снігу на територіях закріплених за комунальним підприємством та внутрішньоквартальних проїздів підготовлено 12 тракторів та 24 одиниці малогабаритної снігоприбиральної техніки .

Відповідно до встановленого плану в рамках підготовки житлового господарства до експлуатації протягом осінньо-зимового періоду 2020-2021 років  Комунальне підприємство «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» підготувало 299 т солі та 1683 т піску.

Під час перевірки було оглянуто складське приміщення підприємства на предмет наявності паливно-мастильних матеріалів, комплектуючих до тракторів, снігоприбиральних щіток, запасних шин, інструменту для прибирання снігу, зимового спецодягу.

Особлива увага приділялася питанню створення відповідних умов праці, особливо в зимовий період. Для працівників комунального підприємства облаштовано приміщення для відпочинку, в якому вони зможуть просушити одяг, випити гарячого чаю та перепочити.

В рамках господарської діяльності комунальним підприємством впродовж 2019-2020 років побудовано й облаштовано приміщення загальною площею 120 кв. м для потреб лінійних працівників: водіїв тракторів снігоприбиральної техніки та водіїв аварійно-ремонтної служби, які працюють цілодобово за адресою вул. Карбишева, 5.

Всі працівники Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» та житлово-експлуатаційних дільниць району забезпечені спецодягом та необхідним робочим інвентарем.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління житлово-комунального господарства Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.