КМДА Київська міська державна адміністрація


13 жовтня 2020

До Дня захисника України на Алеї слави вшанували пам’ять загиблих на Сході України

До Дня захисника України на Алеї слави вшанували пам’ять загиблих на Сході України

13 жовтня, напередодні відзначення Дня захисника України на Лісовому кладовищі вшанували героїв, які загинули в боях на Сході України. У заході взяли участь голова Дніпровської райдержадміністрації Ігор Щербак та його заступник Алла Загородня, представники ГО «Рада ветеранів АТО Дніпровського району м. Києва», військовослужбовці, ветерани АТО/ООС та їх родини.

Розпочався захід хвилиною мовчання. У своєму слові очільник Дніпровського району Ігор Щербак наголосив на самопожертві героїв та зазначив: «Сьогодні ми вшановуємо пам’ять героїв України, наших найкращих громадян, які боронили кордон України, захищали наш суверенітет, нашу територіальну цілісність. Наш з вами обов'язок - завжди пам'ятати наших Героїв та підтримувати їхні родини, які виховали таких патріотів».

Присутні вшанували хвилиною мовчання тих, хто віддав своє життя, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України, відстоюючи права і свободи людини та європейське майбутнє нашої країни, а також поклали квіти до могил Героїв.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.