КМДА Київська міська державна адміністрація


15 жовтня 2020

У Дніпровському районі пройшов турнір з футболу на кубок «Золота осінь»

У Дніпровському районі пройшов турнір з футболу на кубок «Золота осінь»

13 жовтня на спортивному майданчику (вул. Петра Запорожця, 7) відбувся турнір з футболу на кубок «Золота осінь». Змагання проходили між вихованцями підліткових клубів (п/к): «Бригантина», «Факел», «Лівобережний», «Час вперед» Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району міста Києва.

Завдяки футболу, поліпшується психологічний розвиток дитини, футбол розвиває: завзятість, почуття колективізму, цілеспрямованість, силу волі, досяжність мети. Діти, що займаються футболом набувають такі якості як: швидкість, спритність, спортивна різкість. 

Турнір проводився за коловою системою в підгрупах; учасники турніру - вихованці підліткових клубів двох вікових категорій:

  • молодша (2009-2012 р.н. та молодше);
  • старша (2003-2006 р.н.).

Гра тривала  - для молодшої вікової категорії (2009-2012 р.н. та молодше) та старшої вікової категорії (2003-2006 р.н.) – 2 тайми по 15 хв. кожен (перерва 5 хв.). Склад команди: 6 гравців + 1 воротар.

Гравці із завзяттям приймали участь у боротьбі за перемогу. Відповідальний суддя за проведення турніру – педагог-організатор підліткового клубу «Бригантина» - Коваленко Генадій Борисович.

За результатами турніру визначені такі місця:

В молодшій віковій категорії:

  • І місце – команда п/к «Бригантина»;
  • ІІ місце - команда п/к «Час вперед».

В старшій віковій категорії:

  • І місце – команда п/к «Факел»;
  • ІІ місце – команда п/к «Час вперед»;

Переможці та учасники турніру були нагороджені кубками, медалями та дипломами.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.