Головна  →  Новини  →  19 жовтня 2020

Два освітні заклади Дніпровського району отримають по 200 тисяч гривень на реалізацію своїх проєктів

Два освітні заклади Дніпровського району отримають по 200 тисяч гривень на реалізацію своїх проєктів

Щорічний загальноміський конкурс проєктів на отримання грантів Київського міського голови в галузі освіти-2020 завершено. Цьогоріч свої проєкти на конкурс надіслали 29 закладів: 3 садочки, 15 – загальної середньої освіти, 5 – позашкільних та 6 – професійних (професійно-технічних). Про це повідомив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

«У 2020 році на конкурс надіслали 31 унікальний проєкт. Із них до фінального етапу презентації-захисту дійшли 27, які за оформленням та змістом відповідали всім вимогам. Конкурсна комісія визначила 8 переможців за напрямами «Заклад з ідеєю» та «Новий освітній простір», які отримають по 200 000 грн на реалізацію своїх ідей. Освіта завжди була, є і буде пріоритетом міської влади. Тому для нас важливо, щоб заклади освіти Києва були улюбленим місцем для творчості та навчання», – зазначив Валентин Мондриївський.

Він нагадав, що гранти Київського міського голови призначають комунальним закладам дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти територіальної громади Києва та закладів професійної (професійно-технічної) освіти, що фінансуються з бюджету міста.

Переможцем цьогорічного конкурсу на отримання грантів Київського міського голови за напрямом «Заклад з ідеєю» від Дніпровського району столиці став:

  • Центр технічної та художньо-естетичної творчості для дітей та юнацтва «Зміна» (вул. Краківська, 20), проєкт «Студія навчальних практик віртуальної та доповненої реальності».

За напрямом «Новий освітній простір»:

  • середня загальноосвітня школа №201 (бульв. Перова, 14А), проєкт «3D STEM лабораторія «Леонардо да Вінчі»

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку