Головна  →  Оголошення  →  6 листопада 2020

Про щорічну Всесвітню акцію «16 днів проти насильства»

Про щорічну Всесвітню акцію «16 днів проти насильства»

У період з 25 листопада по 10 грудня під патронатом Віце-прем'єр- міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України в Україні проводитиметься щорічна Всесвітня акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року офіційно підтримується міжнародною спільнотою. Метою цієї кампанії є привернення уваги громадськості до проблем тендерно зумовленого насильства.

У рамках цієї міжнародної акції протягом зазначеного вище терміну Будинок Уряду України буде підсвічено помаранчевим кольором у темну пору доби.

Задля підвищення обізнаності українців з питань протидії домашньому насильству та з метою формування нетерпимого ставлення громадян до будь-яких форм насильства за ознакою статі, важливо активізувати партнерську взаємодію у цій сфері органів державної влади, державних закладів, громадських організацій тощо.

Запрошуємо долучитися до цієї кампанії шляхом масового підсвітлення будівель різної форми власності.

Контактна особа з організаційних питань: заступник керівника Служби Віце прем'єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Каплун Дмитро Михайлович, робочий телефон (044) 256-69-85, адреса електронної пошти [email protected]

За інформацією kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку