КМДА Київська міська державна адміністрація


11 грудня 2020

626 працівників комунальних служб та 41 одиниця спецтехніки продовжують боротьбу з ожеледицею

626 працівників комунальних служб та 41 одиниця спецтехніки продовжують боротьбу з ожеледицею

Комунальні служби району продовжують боротьбу з ожеледицею.  Станом на 7:00 годину ранку до проведення робіт було залучено 626 співробітників комунальних служб та 41 одиниця спецтехніки. Здійснюється обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, прибудинкових територій, зупинок громадського транспорту тощо. З цією метою використано 430 т посипкового матеріалу.

Автодорівці району виконують роботи з розчищення та обробки протиожеледними матеріалами вулично-дорожньої мережі, тротуарів та зупинок громадського транспорту. З метою недопущення утворення ожеледиці на дорогах Дніпровського району працює 32 одиниці спецтехніки підприємства. Паралельно з технікою працюють і бригади з ручного прибирання. Вони  здійснюють обробку посипковими матеріалами пiдходiв до наземних та підземних пiшохiдних переходів, сходових маршів, тротуарів та зупинок громадського транспорту.

Прибудинкову територію та міжквартальні проїзди прибирають 484 співробітника Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва».

95 працівників зеленого господарства Дніпровського району посипають доріжки у парках, скверах, бульварах та підходи до зупинок громадського транспорту і до станцій метро протиожеледними реагентами, приділяючи особливу увагу сходам та спускам.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунальних підприємств «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та спорудна них Дніпровського району м. Києва» та КП по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.